Bestyrelse
Ulla Edelmann Jensen
Præsentation

Forkvinde for bestyrelsen

Se hele beskrivelsen
Jakob Dam Brunse
Præsentation
Næstformand
Som medlem i mere end 10 år har jeg et godt kendskab til foreningen som helhed. Jeg har en bred uddannelse og god erfaring inden for projektarbejde, teamledelse, coaching og andre relevante emner, som jeg håber at kunne bruge til at støtte en velfungerende bestyrelse i en forening med et prisværdigt formål.
Jeg er ikke længere i arbejde, idet min psyke og mit nervesystem har lidt skade af for højt pres i for lang tid. Mine faglige kompetencer er på samme niveau som de altid har været, men jeg kan ikke holde til presset i det moderne arbejdsliv. I stedet kan jeg nu tilbyde mine ressourcer til foreningen Kæmperne.
Se hele beskrivelsen
Merete Randrup
Præsentation

Kasserer

Som kasserer for foreningen ser jeg det som min fornemste opgave, i samarbejde med foreningens koordinator, at have et godt overblik over foreningens økonomi (budget og regnskab), og at kunne rådgive resten af bestyrelsen i økonomiske sager. Jeg har været medlem af foreningen siden august 2014 og kasserer siden marts 2017. Til daglig arbejder jeg på deltid som chefkonsulent i regnskab på Københavns Universitet.


Se hele beskrivelsen
Rune Andersen
Præsentation
Instruktørrepræsentant
Se hele beskrivelsen
Anita Husum Moth
Præsentation
Bestyrelsesmedlem
Jeg hedder Anita, er 45 år gammel og uddannet inden for Offentlig Administration. Jeg er med stor energi og glæde trådt ind i bestyrelsen her i 2020 efter at have været menigt medlem af Kæmperne siden slutningen af 2016. Idrætsforeningen Kæmperne har været et fast holdepunkt og et vigtigt socialt og træningsmæssigt fællesskab for mig i de forgangne år. Nu har jeg et overskud i mit liv og vil gerne give noget til Kæmperne udover at være frivillig tovholder på søndage.  
Mine fokusområder i bestyrelsesarbejdet bliver at styrke kendskabet til foreningen i Region Hovedstaden samt få opbygget vores nye kontor og lokale i Grøndal Multicenter således, at vi kan få gang i Klubaftner, informationsmøder med mere der. Endvidere ønsker jeg at bidrage til afholdelse af sociale og idrætsrelaterede aktiviteter.
 
Jeg er forholdsvis ny fleksjobber og er pt jobsøgende. Jeg bor på Østerbro og er ved siden af Kæmperne optaget af kreative sysler, min kæreste og mit sociale netværk.
 
Se hele beskrivelsen
Jens Bjørn Pedersen
Præsentation
Bestyrelsesmedlem
Hej alle
Jeg blev medlem af Kæmperne tilbage i år 2001. Jeg var dengang hårdt ramt af psykisk lidelse, og en deraf følgende depression. Som årene gik blomstrede jeg dog gevaldigt op. Dette har uden tvivl skyldtes Kæmperne. Jeg har altid været meget glad for at dyrke forskellige former for sport og idræt. Fysisk aktivitet har altid hjulpet på mit humør, min energi, og min evne til at holde fokus. Det har givet mig klarhed i hovedet. Jeg ser det således som min vigtigste medicin. Derfor var, og ér, Kæmperne så godt et match for mig.
 
Venskaber, og social kontakt i al almindelighed, har også været vigtige ingredienser. Kæmperne har givet, og giver mig stadig, en enorm rigdom, hvad angår det sociale. Jeg ville slet ikke være foruden mine venskaber der er opstået i Kæmperne igennem tiden! For dette skylder jeg også foreningen et STORT tak! Alt i alt så gav min opblomstring og den medfølgende selvtillid, i Kæmper-regi, mig blod på tanden, og en lyst til at bidrage. At give tilbage. Jeg har således været både frivillig og lønnet Kæmper-instruktør, igennem tiden, samt har siddet i vores bestyrelse af flere omgange, tidligere som formand i sammenlagt 8 år, og nu som menigt medlem.

Jeg kæmper stadig med min psyke, MEN vores forening viser sig igen og igen at være den rette “medicin” for mig. Den giver mig balance. Kæmperne er et fantastisk sted. Jeg håber i alle vil føle jer hjemme her, som jeg har gjort det. Jeg vil som bestyrelsesmedlem gøre mit for, at i alle får samme muligheder for opblomstring, og rige muligheder for inklusion, i et givende fællesskab. Både idrætsmæssigt og socialt. Jeg glæder mig til at møde jer. Både som instruktør og bestyrelsesmedlem,.

I skal altid være velkommen til at komme til mig, med ris og ros, og forslag, så vi sammen kan værne om, og sammen skabe, den bedst mulige forening.

Om mig:
  • 47 år gammel
Erfaring: 
  • Pædagogmedhjælper i 1 år
  • Naturvejleder-assistent i et 1/2 år
  • Praktik som skolelærer, på kostskole i North Carolin, USA, i 1 år
Uddannelser:
  • Elev på Oure Idrætsefterskole
  • Elev på Viborg Gymnastik & Idrætshøjskole i 8 måneder, på Friluftslinjen
  • Uddannet som skolelærer på Den frie Læreskole i Ollerup
Se hele beskrivelsen
Rikke Moltke
Præsentation
Bestyrelsesmedlem
 
Se hele beskrivelsen
Anne Bakmand
Præsentation

Bestyrelsesmedlem

Se hele beskrivelsen
Morten Jansson
Præsentation

Bestyrelsesmedlem

Se hele beskrivelsen
Lennart Nilsåker
Præsentation

1. suppleant 

Se hele beskrivelsen
Claus Pedersen
Præsentation

2. suppleant

Se hele beskrivelsen
Medarbejdere
Christine Topp
Præsentation

Foreningskoordinator

Mit navn er Christine Topp og jeg er født i 1987. Min interesse for idræt og foreningsliv startede allerede som barn, da jeg begyndte til springgymnastik. Da jeg blev gammel nok, startede jeg som frivillig hjælpeinstruktør og efter 9. klasse på idrætsefterskole fik jeg mit eget gymnastikhold som 16 årig. 
Efter gymnasiet valgte jeg at tage en uddannelse som Cand.scient i Idræt og Psykologi fra Københavns Universitet og har sideløbende med mit studie undervist i gymnastik, dans og svømning for både børn, unge og familier. 

Jeg startede som frivillig hos Kæmperne i januar 2014 og kom sidenhen i løntilskudsjob som administrativ medhjælper på kontoret. 
Jeg overtog stillingen som koordinator for Kæmperne i november 2014 og har været her lige siden.

Jeg har ansvaret for den daglige drift af foreningens aktiviteter samt ledelse af foreningens instruktører og frivillige. Jeg samarbejder med foreningens bestyrelse om at udvikle og sikre foreningens fortsatte virke.
Jeg har særligt fokus på, at Kæmperne skal være et alsidigt, rummeligt og tilgængeligt idrætsfællesskab, som fremmer medlemmernes psykiske, fysiske og sociale trivsel og skaber plads til udvikling og recovery. 

Se hele beskrivelsen
Mathias Sandvig-Lykkegaard
Præsentation

Administrativ medarbejder

Mathias er administrativ medarbejder på 20 timer og kan mødes på kontoret i Grøndal Multicenter, hver tirsdag eller torsdag fra kl. 13:30-15:30.

Se hele beskrivelsen
Otto Moldrup Sørensen
Præsentation
Aktivitetsmedarbejder, instruktør og frivillig
 
Jeg hedder Otto Moldrup Sørensen er 55 år og uddannet skolelærer. Jeg har dyrket idræt hele livet og er nok mest boldspiller. Jeg lærte IFK98 at kende ved en indlæggelse i 2002 og har været med i foreningen siden. Først som medlem, bestyrelsesmedlem og nu som fleksjob aktivitetsmedarbejder. Jeg har som instruktør fokus på at skabe et rum så alle får en god oplevelse med idræt og fællesskab.

Jeg har været instruktør i badminton på Amager om mandagen i flere år. Vi har 5 baner, fremmødet er ofte ikke så stort, men jeg forsøger at matche medlemmerne så der bliver mulighed for både at spille både single og double. Jeg har DAI´s instruktør kursus og et enkelt badminton kursus.

Jeg har været fitness instruktør i flere år. Jeg har DAI´s instruktør kursus og enkelte korte fitness kurser. Jeg forsøger efter bedste evne at hjælpe medlemmerne med at tilgodese deres individuelle trænings ønsker. Det er mit mål at skabe en hyggelig og social stemning i fitness så træning også giver et smil på læben og humør til resten af dagen. 

Se hele beskrivelsen

LÆS MERE OM SPORTSGRENENE