FIND OS PÅ FACEBOOK

Søg efter vores side
Idrætsforeningen Kæmperne
Bliv medlem af vores private gruppe Kæmperne - IFK  98 .

Idræt for psykisk sårbare

Hovedformålet med Idrætsforeningen Kæmperne er at tilbyde idræt og motion til mennesker med psykiske og/eller sociale sårbarheder. Foreningen er åben for alle, der kan tilslutte sig vores værdier og vedtægter.

Idræt er sundt og fysisk aktivitet kan være med til at give dig et øget overskud både fysisk og psykisk og ikke mindst en masse gode sociale oplevelser i selskab med dine "medspillere". Aktiviteterne er tilrettelagt med en fast og genkendelig struktur, som giver tryghed for den enkelte og sikrer, at alle kan være med.

Foreningen blev oprettet, fordi mange har svært ved at finde sig tilrette i "almindelige" idrætsforeninger, ikke mindst socialt. IFK98 er derimod godt "gearet" til at tage godt imod dig, idet vi har veluddannede instruktører, som enten selv har brugerbaggrund eller har kendskab til psykisk sårbarhed. Derudover lægger vi vægt på følgende:

• Accept af manglende fremmøde i perioder.
• Mulighed for støtte til at komme i gang igen, hvis dette er relevant.
• Stor vægtning af sociale aktiviteter.
• Forening for både begyndere, øvede - unge som ældre af begge køn.

Derfor er der ingen tvivl om, at vores idrætsforening er kommet for at blive, og har allerede vist sin berettigelse til glæde for vore mange medlemmer.

Historien om IFK og Idrætshuset

Idræt for psykisk sårbare

Bestyrelses-referater

Generalforsamlings-referater