FIND OS PÅ FACEBOOK

Søg efter vores side
Idrætsforeningen Kæmperne
Bliv medlem af vores private gruppe Kæmperne - IFK  98 .

Om foreningen

Idrætsforeningen Kæmperne (IFK 98) er en idrætsforening, som henvender sig til mennesker med psykiske lidelser eller sårbarheder. Pårørende og venner må også gerne deltage i foreningens aktiviteter.

Foreningen blev stiftet 23. februar 1998 og fungerer som enhver anden forening.

Man melder sig ind og betaler et halvårligt kontingent på 300 kr.
Én gang om året er der generalforsamling, hvor der vælges en bestyrelse bestående af medlemmer og instruktører. Vores daglige koordinator er lønnet af Københavns Kommune.

I foreningen lægger vi både vægt på det sportslige, men bestemt også på det sociale. Vi har bla. klubaftener, fester, stævner, filmklub og rejser - du kan læse mere under fanen "Arrangementer".

Flere af vores hold ligger ved Ungehus CPH på Hørsholmsgade 20, 2200 Kbh. N. (tidl. Idrætshuset), men vi forsøger at sprede vores tilbud ud over hele København og Frederiksberg. Vi benytter bl.a. kommunernes  idrætsfaciliteter - fx. Nørrebrohallen, Vesterbro Svømmehal, Sundby Idrætspark, Dansekapellet og Mariendalshallen.

Undersider

Historien om IFK og Idrætshuset

Idræt for psykisk sårbare

Bestyrelses-referater